tisdag 7 december 2010

De tre vise männen


Jag tänkte att de tre vise männen kanske kunde hitta lite sömnsand om inte John Blund kommer. Vad tror ni?

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj jag hittade din nya blogg av en slump!
Hm, ska du gå över till denna snart eller vad är din plan??
Kram!

Marianne sa...

Saltis: Haha, hittade du hit! Jag hade nästan glömt den är halvstartade bloggen. Jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra. Gillar formatet på den gamla och det kan jag inte få in på en ny. Men jag borde byta rubrikbild osv, samtidigt vill jag inte ta bort det som redan är. Så jag är väldigt kluven.

KRAM!

Saltistjejen sa...

Hm det där är svårt. Varför kan du inte ha samma format på nya???? Är det inte en inställning i Blogger bara. En mall?? Eller har de tagit bort den?
Det går ju annars att fortsätta med den gamla också. Men visst, ibland kan man känna sig kluven över det här med nya kapitel i ens liv. Man är inte riktigt redo att släppa det gamla men vill kanske starta ngt nytt. Som för att markera.
Jag har inga råd att ge. Vänta ett tag till bara och känn efter!
Kramar!

Marianne sa...

Saltis: Det är jättesvårt! De verkar ha tagit bort de gamla mallarna och nu kan man bara välja några stycken. Och de har alla bara sån här smal spalt för brödtexten, vilket jag inte gillar eftersom man då inte kan förstora bilderna så som jag vill göra. Det är egentligen mest det som gör att jag inte vill byta. Samtidigt tycker jag att det vore på sin plats att byta, som Desirée har gjort. Ska förresten höra med henne, för hon har ju kvar det gamla formatet, har jag för mig. Vi får se hur det blir!

Kramar!